Litt om oss..

H.Kulberg er et solid og godt etablert firma som har mange års erfaring i bransjen. Faktisk ble virksomheten vår etablert allerede i år 1876 selv om det ikke var profilartikler man drev med på huset den gangen. Dagens eier og driver Thomas Kulberg er 5 generasjon. Vår styrke på oppfølging av prosjekter og leverer presisjon. Med over 10 000 profilprodukter i nettbutikken gir vi deg tilgang til et av markedets største standardsortiment. Soliditeten og styrken i selskapsgruppen gir oss handlefrihet og evne til å reagere. Dette er særlig viktig innen spesialproduksjon hvor varen skal betales for måneder før du får den levert til deg.

Sortiment og kreativitet

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av standard profilprodukter. Vi samarbeider med de beste leverandørene for å kunne tilby profilprodukter i alle prisklasser. I tillegg har vi erfaring med å utvikle og produsere unike løsninger der det kreves litt ekstra.

Prosjektet ditt

Vi hjelper deg med å få avklart hva behovet ditt er, hvilke rammebetingelser du har å forholde deg til osv. Deretter kommer vi med forslag til løsning og gir deg råd om hvordan du best kan disponere budsjettet og hva som er realiserbart innenfor tidsrammen. En god løsning som skal favne bredt inneholder ofte flere elementer og ulike prioriteringer. Ved å styre ressursene dit det er mest påkrevet oppnår du mer. Enkelt forklart er vi som en turbo som gir bedre ytelse ut fra samme innsats.

Kompetanse og ærlighet varer lengst

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi presise svar på spørsmålene dine. Noen ganger får du kanskje et svar om at tiden er for knapp eller at budsjettrammen er for liten til forsvarlig løsning. Vi er ærlige og lover ikke mer enn det vi kan holde. At du som kunde er fornøyd med det du får og får det når du trenger det er det styrende for oss. Derfor tør vi også å si nei.

Kulding gruppen

Kulding gruppen består foruten holdingselskapet av 2 driftsselskaper; H.Kulberg AS (profilering) og AHB Norge AS (bilbransjerekvisita). Samlet omsetning var 9,2 mill. i 2017. AHB Norge AS er på "Gasellelisten" for 2017. Vi distribuerer ca. 2.500 vareforsendelser/år. innenlands i Norge og eksporterer til Nord Europa.


Korte fakta

Firmanavn
H Kulberg AS
Org.nummer
999608779
Telefonnummer
4000 3442
E-postadresse
thomas@kulberg.no